Followers

Friday, May 25, 2012

Randoms this week

Hi peeps ! Dah nk hujung minggu baru Nak update entry for this week .. Xde la bz mana pon.. Tapi mmg xde masa !

I start with story last Saturday . Kak Niza , Kak Ayu and. Kak Faza buat jualan kat sekolah anak dia kat Gems world academy . Anak inx sekolah sini , tapi gatal gak nak pi . Huhu .. Tapi mmg x regret sungguh pi coz i dapat buy some toys farrihin yg harga dia shud be more than 200dhs for 10 dhs only! It's used , but like u okeh ! Also I dapat buy branded baby carrier farrina for 20 only! Tak luak pon!!


anem ade tolong2 . hubby dia ben kat iraq ..



me n anem





malaysian booth 

On 21st , monday ,birthday my beloved ayein ! He is 4 now ! Cepattttt sgt masa berlalu kan .. Next week dia
Ade graduation day kat school dia . Aduhai .. tahun nie kitorang x buat birthday party . Our friend just lost their son kan .. X kan nk berpartry kan . Tapi si farrihin sibok nk potong kek . Tengok la nanti buat kecik2 je among friends





On weds Kak Niza , Kak Ayu n Kak Faza belanja I and Anem lunch . Actually diorang nk belanja Anem coz tolong diorang menjual that day .. tapi i dtg menyebok . hehe x la.... diorang ajak I sekali coz I datang bagi support .




best2



Lagi satu , my family nk datang 2 weeks lagi ! Best2 .. Now they currently At uk visit Aboy dulu. Pastu baru ke tempat I . Jeles nyer tengok gamba diorang sampai uk . :(

yesterday at heathrow airport .. benci ! i sorang je xde 


And last but not least my phy dah x jadi my phy day. Dia da jadi my boo boo ... Hehehhehe

4 comments:

yatie chomeyl said...

boo boo tu apa babe? boooolat ke? kui3x jangan maraaaa aaaa saje gurau2 di petang jumaat ;)

Nad @ MamaZakwanNayli said...

pendek sgt la citernye...
citer pasal farrina takde pun! :)

mummy_ayu said...

ur hubby dah makin berisi la kat sana...tu yg jadi boo boo ker?

Aida Jelita said...

comel je semua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...