Followers

Wednesday, July 4, 2012

Jubah Abaya For Ramadhan & Eid

im Going back to KL soon!! ..  bestnyer la hai dapat puasa kat KL , more excited sebab i bawa balik my Nina .. dia x pernah lagi jejak kaki ke Malaysia .. arghh terasa heaven !!

so since i nk balik nie .. who ever yg nk beli jubah abaya let me know ya .. i tak charge duit pos coz i bawa balik sendiri kan .. so more cheaper dari normal i jual kat my ONLINE SHOP . so sila cuci mata here.. i tak post gamba2 nie kat my blog shop coz harga nie once of jer .. sempena i nk balik KL jer ..





RM160
















RM140







RM170



RM150








RM150





RM150


RM150



RM180


RM150




RM150









































                                                  ukuran saiz                                                                                      
    50 = XS = lebar kawasan dada = 38"
52 = S = lebar kawasan dada = 40"
54 = M = lebar kawasan dada = 44"
56 = L = lebar kawasan dada = 46"
58 = XL = lebar kawasan dada = 48"


and .. bole tengok juga kat my online shop www.dobuy.blogspot.com kalau2 ade yg berkenan kat sana .. then email to me firahadifa@gmail.com , so i can give u best price  .. !!

4 comments:

Nad @ MamaZN said...

yeay nak nina nak balik kl!
:)
cantek2nya jubah!

Aida Jelita said...

geramnye tengok jubah jubah tu

mummy_ayu said...

wah..nak balik KL dah..bila2..leh ngedate2..

firahadifa said...

nad , yeay!!!

aida

sila la pilih2 :)

ayu ,
yabedabedoooo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...