Followers

Friday, November 23, 2012

donno where to start .

hi .. yes... i donno where to start ... i pon  x tau uolss ingat lagi ke tak kat i nie ..lammmaaaaaaa sgt i hilang kan ?? ..  welll.. i have a very strongg reason why .. i tak da masa nk update ! seriously! .. and  also .. i kena berhati2 , buat blog , update entry , story bout our life kena berhati2 .. coz byk stalker  yg jeles nya ramai dari yg suka dgn kebahagiaan kite  . tak semua .. tapi ade .. i dah belajar dari pengalaman lepas , kengkadang bile teringat balik , tu yg rase bercintaaa sgt nk update blog . tapi i miss uols a lot ! .. i miss update my entry every day , read comments , blog hopping ,comments others entry and make friends   and lama x jengah blog2 korang juga ... i pon x tau ade lagi ke tak my blog friends yg tegar2 dulu , tegar lagi ke skrg ?? hehehehe


so i banyak sgt hutang entry .. wahhhh.. byk sgt! , korang nk dgr cite ape dulu ?? .. meh i stroryy yg latest story .. still hot hot hot !

yesterday i meet Fafau y'allsss !! .. gile best ! dah la i peminat susah mati dia kan .. dapat jumpa dia here .. alangkah bestnya !!



us with burj khalifa backdrops 
jeles tak ?? jelesss kan korang .. surenya jeles ! hahahaha'

farah fauzana datang just for a day , transit here before fly to doha . sal , my petro ladies friend and my best buddy here coursemate fafau , she meet her long lost friend ,  so kitoang pon tumpang sekali la nk jumpa fafau 

fafau and anne pon ade sekali with my best buddies here .. mummy2 petro ladies 

fafau  with her pose 

i nk upload byk lagi , tapi x dapat la .. kuar yg nie 

***Whoops! You're out of space. You are currently using 100% of your 1 GB quota for photos. Upgrade storage
Photos are stored in your Picasa Web Albums account and are included in your 1 GB free quota for photos. Additional storage that you purchase is shared between several Google products and is in addition to your free quota. Learn more****

hrmmm .. nk buat cemana ya ? .. kalau nk kena pay for space bagi tak kuase la i ... sapa bole tolong i nie ?? tolonggg 



ok .. ingatkan i utk update netry nie

1. Farrihin & his myringotomy operation
2. Baby Shower Sena
3. Coffee Morning
4. Movies day out
5.Istanbul EId Holiday
6. My Family  visit
7. Farrihin and his new school
8. of course la my miss nina !
byk
byk
bykkkk lagi .. arghh~~

ok itu jer ... bye!!

12 comments:

Nad @ MamaZN said...

Rindunye...!!!
Takyah byr..cuma tambh nama utk 2 author..
Mamatisya ada wat tutorial

mama tisya said...

wah2 fafau kt dubai ek...ko kena add author tu..dh tkleh upload gmbr..bole bc tutorial aku buat kt cni

http://mamatisya.blogspot.com/2010/10/selagi-tk-puas-hati.html

MRS. K said...

even u tak update blog, i still folo u kat insta.. hehehe

u kena add author baru, baru boleh upload gambar

mummy_ayu said...

dear...miss u too!!! tgk kat FB..banyak pic u upload sana.napa ngan farihin?

Liza said...

Welcome back Fida. But sadly, maybe i gonna restrict my blog.. uWaaa. taknak..tp tgh pujuk hubby supaya buka lagi blog tuh..

Mesti la ingat, U re my fav blogger since mula2 blogging dulu..

Keep update ya!

Jeles u tgk u dgn Fafau. Anne tu penyampai Hotfm kan? Suami dia petro gak ker?

yatie chomeyl said...

tu la, aku pun skrg ni rasa takut nk update blog in details sgt..rimas pun ye jugak..tp klu x update pun x best sbb mcm x lengkap hidup gitu ehehehe

Atie.Rashid said...

dear... samela cam atie.. berjinggut nak update blog.. sbb ade stalker yg suke nak ganggu kebahagiaan kte. rase ilang mood nak update blog... tpi skang dh tak peduli.. lantak la dorg nak spy ke nak ape ke.. janji kite happy....
BTW, pic2 u ngan fafau sgt la comey... kte pun suke fafau... sempoi je die kan

notti netti said...

yuhuuu lama tak baca blog ko...
ko dah slim eh...aku as usual akan jeles..
ko dah tengok tuwailaite?
ko dah update citer pasal anak pompuan ko?
ko dah makan?
haaa itu soalan aku...

Wazie Wahidah said...

Kak afid! Mestilah ingat lagiiiii.. Haha. Pasal storage limit tu, yg ni boleh guna kot, xtaulah sebab x penah try lagi :)


http://saya-suka-pink.blogspot.com/2012/09/tak-leh-upload-gambar-kat-blogjom-add.html

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

masih igt lagi la..

wah dpt jumpe fafau..

ermm kalau jd mcm ni kena create akaun gmail yg baru pastu add author yg baru pd blog kita dan jd kan author yg baru tu sbg admin..

Ein Frenoz said...

Apidddd i misss u !!!
Plsss laaa cita byk2...... I nak tAhuuuuu

Hidayah Shafiruz said...

Kte masih pembaca tegar blog akak tho pernah terbrenti tegar sekejap sebab terlalu bz ngan keje. By d way, lame sgt me tak jenguk fb, baru prasan recently u r not in my friend list. what happen? akak close account ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...