Followers

Monday, March 4, 2013

Viva Forever

salam all , for those yang tak tau .. i dah balik semula ke KL dari last month lagi . dah 2 minggu nk masuk 3 minggu masuk keje balik  . NOT for good , coz cinta hatiku masih di Dubai . only me and my kids...

actually i balik ni pon ad hoc . sebab my cuti tanpa gaji tak lulus plak this time . so apa nk buat , terpaksa lah balik kerja semula . tempoh menjadi lady of leisure dah tamat . huhu

1. now KL dah tak macam 2 tahun 4 bulan yg i tinggalkan dulu . dulu i keluar pukul 7 , masih tak jam lagi ... now i keluar  kul 645 dah jam okeh ! .. dari cheras lagi dah jam ! .. belom lagi nk sampai shah alam ..!!! . 

2. and i agak terkejut satu lagi ialah duit 20 ringgit baru ..  dah la dekat sama dgn duit 10 hinggit . pernah i terbagi kat sorang casher duit 20 20 .. i inat duit 10 10 . lucky lady tu bagitau .. kalau tak mmg i rugi

3. and new pudu raya . mmg wow !~ 

4. yg tak best . gaji i masuk 26th . dulu 23rd .. rase lama plak gaji ... hehe

5. kena isi minyak sendiri . dulu workers yg buat kan . kat dubai kite duduk dlm kete je 

tapi apa pon .. my malaysia still same old same old ... 


ok .. itu je. so kepada geng blogger  bachelor ku ... dah ?? tak reti nk buat party sambut kepulangan ku ke ?? hehehehe



i leave u with gamba2 masa my farewell party organize by  Petro Ladies Dubai . owh sgt sedih tauuuuu ... sedih ! 


me n kak shaz 

me n elm

me n geng kak kiah ! hehehehe


me n ecah 

diorang belanja i makan

me n my sal 

me n kak zaida n nadia

seee... i tell u .. sangat sedih ok .. time ni i tengah hugs kak ayu . sobss


i dapat bunga dari my lovely sista sista PL dubai

i ingat kak lili ... setiap kali after gambar , peluk2 nangis .. mmg sedih sebab i dapat tau cuti i tak lulus monday . rabu i dah fly back to kl .. kejap kannn

me and kay


me n my nina at the crumbs

me and kak yati


nina and her aunty atie


me n kak diba


gamba lagik 



my and my loyal customer , kak lili . every month dtg buat facial x pernah missed . kengkadang tu 2x a month!

me and kak mimi 

me n kak ayu

kak rini and si gebus elli

us~~~

i missed them all... susah nkjumpa lagi dgn geng2 petro ladies yg sebulu , sehati sejiwa , and united like PETRO LADIES DUBAI 

p/s: owh .... pada siapa yg berminat nk beli and tempah jubah2 dari dubai .. i masih in the business ya ... kali ni lagi senang sebab i dah balik kan .. so nk order ke , nk tau size ke , nk tengok jubah ke boleh email i or just go to fanpage this

http://www.facebook.com/JubahAbayaUAE

4 comments:

♥cikmOt♥ said...

welkam beck...malaysia tanah tumpah darahku...hehehe...

fm dubai takde jual ke???

Sidratul Muntaha said...

mmg sedih klu blik tergesa2 n tinggalkan kwn2
haih..
kl mgm sokmo jam!

Peri PiA said...

welcome back dear

you hutang saya home saloon you kot kat i..hihi

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Welcome back..

mestilah sedih bila tinggalkan kawan2 yg dah rapat kan..

sat lagi nak like FB page tu...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...