Followers

Thursday, March 28, 2013

Admitted

Salam ladies , today I start keje setelah 4 hari since last Friday tak masuk office . not for holiday . actually kind of holiday jugak la sebab I duduk je Rehat je and spend my days with my family Kat hospital .hoho

My phy admitted last Thursday night . Since Dari Dubai lagi dia dah demam . So bile sampai kl hari khamis tu , malam nya terus masuk wad . Tonsillitis

Then on Monday plak my nina plak demam .. Jangkit ngan abah dia .. So admitted jugak . Lucky my boy pon actually demam gak tapi kitorang tak bagi admitted . Kalau tak sure cuti Sekolah ni kitorang spend masa spital jer ..

Kitorang stay Kat PCMC . I rase PCMC ni ok lah .. Sebab hopital baru kan .. Tapi ade some kriteria yg I tak berkenan . Contoh nya kejutkan phy masa dia sesedap tido semata2 nk kemas kan tilam . I tak rase proper . Then selection food pon tak semewah sjmc (sdmc) masa I bersalin farrihin 5 years ago . And 1 yg I tak tahan is cover plastic thermometer tu diorang recycle Guna byk kali . Aduh! . Tapi I rase I pon dah spoil sebab dah biasa hospital Dubai yg I rase lagi lavish . Nanti I cakap byk pon org nk muntah plak .. Ade yg cakap I mengada2 plak .. Hohoho... Dah la hospital tu is famous interm of hospitality. No.. I tak de la nk hentam hospital tu pon .. Nurse dia and cleaner sgt la baik . I boleh bagi A plus plus . Tak de la macam hospital Kat Dubai yg sometimes Ada nurse yg double standard pilih bulu muka Asian ni diorang x layan sgt . ( ok I dah melalut. Tuka topic lain )


Today I gi keje punya la best Jalan . Lengang je rAse .. Mind u . I normally kuar jam 645 Pagi .. Today I kuar kul 720 . I boleh sampai on time !! Kalau la every day macam ni kan best .

Ok . Some pictures for u




















3 comments:

Liza said...

Apahal si farrina main hide and seek dlm lemari penyimpanan tuh? Hahahaa.... Get well soon to yur phy

Nad MamaZN said...

Comel jek farrina ni walau sakit
Masuk dlm kabinet x tahan tu, hihi
Ksiannya tgn dia kene cucuk tu huhu

mummy_ayu said...

omg....welcome home dear...banyak nya i tertinggal cita kat blog u...apa pun..jom la gather2...u free tak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...