Followers

Friday, March 29, 2013

Happy Friday

Morning uols

Cepat je dah Friday kan ? Minggu ni 2 hari je I keje . Selebihnya I duk spital . Esok phy dah nak balik Dubai . Tak sukeeeeeee


Off late I kerap update blog via blogger application Kat iPhone ni . Senang mmg la Senang . Tak de payah nk Tunggu my pc yg lidut sgt tu . And lagi Senang I nk text sebab guna keypad tak guna keyboard . Like kite text someone ... Tapi 1 benda yg I tak suke kite tak bole buat caption Kat gamba2 yg kite letak . For me setiap gamba Ada cerita tersendiri . So kalau tak letak caption mmg x tau la apa plak cerita. Then susunan dia tak teratur. Scattered mana yg patut gamba patut letak atas , mana yg gamba patut letak bawah . Tak best

Owh . Before I forgot . For those yg tak tau , I ade buat giveaway Kat fan page do buy abaya . Just go here . Www.facebook.com/dobuyabaya . Terms dia Senang je ... Like for those yg masih belum like my Fanpage , and share banner macam Kat bawah to ur time line . Senang kan ? So jgn lupa like and share ..

Ok . Itu je .. Today pakai 1 umbrella abaya by do buy abaya . I terpaksa letak sticker rayban sunglass sebab mata i tertutup la plak .. hehe .. So pada siapa yg berminat nk per order , u know what to do :)









3 comments:

Nad MamaZN said...

Dh join :)

Karisma Izzah said...

baju raya tahun ni baru dapat pakai jubah sebab anak dah habis tempoh nyusu...

hope dapt le satu jubah abaya dari Do Buy Abaya.

Do check out my FB: Yuni Nuraini binti Roslan

Karisma Izzah said...

baju raya tahun ni baru dapat pakai jubah sebab anak dah habis tempoh nyusu...

hope dapt le satu jubah abaya dari Do Buy Abaya.

Do check out my FB: Yuni Nuraini binti Roslan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...