Followers

Friday, April 5, 2013

Keli

Sape suke Makan ikan keli angkat Tangan !? . Haha .. Finally today I dapat Makan ikan keli / semilang . Kat Dubai ikan ni tak hidup . Mmg sah2 la tak de ..rase berkurun tak Makan ..

Masa Kat Usm dulu Ingat my lauk ikan sembilang je kot ... I Ingat lagi one of my close friend yg lunch together ngan I letak purse dia atas meja infront of my plate so dia tak nampak kepala ikan tu . Dia Kate cam ulat . Hehe ....

What ever lah . Yg penting I sukeeee

Gambar ikan keli my lunch yg dah ditebuk . Hehehhehe


1 comment:

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

sama la suka sgt makan ikan keli, pernah gak kawan tegur, peminat ikan keli betul sbb selalu sgt amik lauk ikan keli..hehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...