Followers

Friday, January 15, 2010

PEMENANG BAGI CONTEST GAYA TUDUNG MENAWAN IALAH............................


Para juri dengan sebulat suara telah memilih..............









~Pemenang Contest Gaya Tudung Menawan 2009 ~

Cara-cara:


i. Pakai selendang seperti biasa dengan satu bahagian lebih panjang.

ii. Lilitkan bahagian selendang yang panjang di leher dengan sekali pusingan dan ikat hujungnya dengan bahagian yang lagi satu.

iii. Siap



Selalu jenis ikatan ni Rina pakai bila nak cepat tapi perlukan kelihatan trendy. Macam masa sesi photoshoot atas ni. Tak cukup masa nak salin-salin baju ke tudung ke. Maka ni paling mudah. Tak payah tengok cermin pun boleh buat. Sebab tak perlu nak pastikan kiri kanan sama panjang ke tak. Hujung selendang akan jatuh dengan sendiri dan nampak semulajadi. Ikatan ni sesuai bagi selendang dari material lembut seperti chiffon atau silk.


Tahniah Rina!!!



and malam tadi me da cuba buat style ikatan Rina, nie hasilnyer...





Tapi x secantik n kemas like RINA did.. :(
Mungkin jenis selendang tak sesuai.. kena practice bebanyak lagi lepas nie....


P/S: Kite dalam proses nk pos hadiah nie.. kepada sesiapa top 20 yg x bagi lagi address dia .. plz email to firahadifa@gmail.com yah



10 comments:

RINA SALLEH said...

afidah, thanks alot!
rina dah send email :)

LaLaLovy said...

mmg lawa.. look simple but mmg trendy..

ROCHIM BLOG said...

Salam Kenal Mak Cik...
Numpang CORAT-CORET BLOG nya...
Klo SUDI, CORAT-CORET BLOG Aku juga ya...

UnGu VioLet said...

cantikla..

mygoldpen said...

suka jugak style ni..kat dlm tu kene pakai awning ke apid?

CatlinaFly said...

Salam ...tahniah kepad a pemenang!
afidah, kita nak tumpang promo k...

Pocket Photobook II at RM99 at http://kedaigambarkami.blogspot

Limited order..first come first serve...order dulu, bg gmbr2 kemudian pon takpe...

E.L.I.Z.A said...

simple but really nice..u pakai pun dh ok tu..nk try gak la *pdahal xde pun shawl :P

~dYaHaHa~ said...

salam...i pon da sent emel..muke x malu walaupon hanya top 20 contestant..haha..and here my add again : 121, taman mulia, jalan kesang laut, 84000 muar johor..tq!!!

RINA SALLEH said...

afidah, did u get my email?

RINA SALLEH said...

i dah email u twice tp bounce balik tatau nape.can u email me afidah? lovelyaustere@yahoo.com thanks!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...