Followers

Saturday, February 13, 2010

Alice in Wonderland Movie

Balik keje minggu nie.. terpandang iklan Movie nie kat billboard Federal Highway.. Tajuk Iklan Movie nie ALICE IN WONDERLAND  .. iklan nie menarik sgt!! Terus terasa excited and teruja nak nengok cite nie.... Kat Malaysia.. Movie nie start show in 11 march 2010!! waduh ... x sabonya nengok....




Bukan tak pernah nengok cartoon alice in wonderland masa zaman kecik2 dulu... for info , nie la cartoon  favorite i sebab banyak sungguh fantacy dalam cite nie.. yg paling i suke nengok tentera2 n pengawal  Queen yg badan dia bentuk daun terup.. chumel... huhu...

Tapi bile nengok iklan kat billboard nie hati i bertambah excited nk tengok cite nie .. sebabnya


1. Apa kena mengena pak cik clown dalam gamba nie dgn alice ? x silap i , dulu tak de plak  watak nie )

2. Sama ke cite nie ngan cite cartoon Alice in Wonderland zaman kecik i dulu? or lagi banyak fantacy? (no.. no.. dont tell me if u already read or watch the movie trailer .. i nk biarkan diri ini dalam tanda tanya... )

3. And...  the Pak Cik Clown dalam gamba nie is JOHNNY DEPP ! my favorite actor.... ( yeay yeay yeay...... dalam hati nie melompat2 keriangan.... happy happy )


P/S: masa tengah buat entry nie . masih belum subuh , bangun awal coz dok temankan my phy yg x tido malam pomen bike dier .. yeay.. today balik kg Rembau .. happy holiday everybody...

3 comments:

mygoldpen said...

samelah apid..i pn xsabar tunggu citer ni..dh tunggu dr bln 12 lg..huhu.

shaneenpelangi said...

salaaam :)

suke tengok alice ;D
btw, johny depp berlakon sbg Mad Hatter :) dalam Tea Party..

ta sabar nak tengok Mac t :)

Adzrinna said...

aku pn nk tgk!!
best2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...