Followers

Tuesday, April 20, 2010

Gatsby Deodorant Street Fair part 2 : sambil menyelam minum baaanyak air

the games ...


owh.. sungguh x sangka best giler games yg ade kat situ ... macam kat fun fair jerk... syok betul main... we really have fun ...  see this... 




my phy org pertama main game nie....












da jatuh... 





kekekek... cover2                     


 since kami sampai awal , kami sempat main dulu games baru dibuka  counter sebelum acara ambik gamba reramai... my phy mula 1st main and  terus dapat  2 point game bukak tayar .. mule2 ingatkan point tu saje2 dia nk bagi , rupanya 2 point equal to RM2 n bleh exchange point tu ngan barang gatsby , so ape bile tau je bleh tuka point tu ngan nilai barang, ape lagi.. kami giat la berusaha menumpul point ....


game yg ade....




game nie best....





pon best gak ...



nie la masa nak show kebolehan kitorang main golf.. kekekeke...

nie game peberat diorang .. buka n pasang tayar .. kat belakang tu farrihin tengah 'tolong' abah dia.. both of them so happy bile org tu kate rekod paling pantas pasang tayar , 20 min jer..



n terus dapat 4 point..


sempat snap gamba mama tisya play this game... weeeeeeeeeeee





p/s : oklah .. sambung later , da lamabat nk pi training....

7 comments:

Nana said...

uwa..i jeles taww xpat join korang...xpe la lenkali harus pegi

Ieda Al-Habsyi said...

wah sana sini ramai berentry gatsby street fair, memang best baca walaupon ieda tak dapat pegi :)ada masa suatu hari nanti kita jumpe ek :)

Mak Su said...

hai, maksu cam wajah2 yang tertera ni :)

salam kenal :)

momguess said...

den pon jeles xdapat poie
huhuhuhuhu

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

tak sempat main banyak games....bawa 2 kenderaan berat...walaupun kenderaan smooth...tapi tak sampai hati nak parking kat tmpat org ramai tanpa pengawasan...nanti ader yg curi lak...ekekekek..

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

wah banyaknyer gambo..

mama tisya said...

suka sgt main mcm2 game and collect point..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...