Followers

Wednesday, May 12, 2010

Buat jantung aku jatuh jerk..

aku malas nk nengok.. aku takut nk nengok. disaat korang dok layan piala thomas nie . aku sensorang ber blogging . adei.. bukan aku tak nak nengok, tapi buat sakit hati jerk nanti sampai tak le tido malam .. kang x pasal2 aku  kena heart attack .. adei.. geram sungguh arr nengok tadi.. tak pa la.. aku wait keputusan jerk.. hopefully menang. Ameen..



update 1 hour after  : yesss.. menang gak Malaysia, tetiba rase menyesal tak nengok Hafiz main. adei...

7 comments:

Nana said...

heheh tadi tak nak tgk gak tp dah tertegok sikit kena teruskan lah hahah hrp2 hafiz menang lah

Me_Lina said...

heheheheh tula... hubby kita tgh dok gigit jari... buat sakit jantung jer kalu tgk...

Peri PiA said...

memang jantung kena kuat,hafidz menang

cabaran separuh akhir sgt tough ,uhuhu

Malaysia Boleh :D

From The News said...

menang dah ponnn!!

MamaDamia a.k.a Haiza said...

tak sia-sia berjam-jam melangut tgk piala thomas tu...tengok2 gak...yang wajib,wajib buat gak

semoga ada rezeki untuk Malaysia merampas piala Thomas ni

mummy_ayu said...

dasyat ko fida...tgk badminton sampai sakit jantung...but semalam tgk gak kejab time beregu tu..ok la..Ian pun macam layan je...

ita cutevirus said...

hahaah... pasal piala thomas pon leh jadik buah jantung jatuh ek...
ape² pon memang bengkek je ita nengok game beregu... benda simple pon leh mistake...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...