Followers

Wednesday, May 12, 2010

menang yati & stitch giveaway...

dgn tak disangka2 .. i menang giveaway nie.. best betul.. hadiah dia , yati akan buat cross-stitch based ngan gamba yg kite hantar cam nie..


tantek kan...

look , cabutan bertuah telah memihak kepadaku ... weeee


so gamba ape yg nak dicross-stitchkan ?? kawan2.. tolong la i suggest gamba mana yg best.. 


a.


b.



c.




d.




e. 

atau


f.




i minat yg f . sebabnya ade my face... kekekek...tapi kena juga minta pendapat org yg nak buat kan.. tak kan nak susahkan dia buat yg gamba susah2 ... 


thanks yati.... i suke bangat menang give away nie .. :)




18 comments:

aNgAh_aLiFaH said...

apid, i vote for 'e'

kalau nak ada gambar u, kena ada gambar abah dia jugak.. baru lah adil kan... ;)

anin said...

hehe..bole je yg f tu..ade dua org..

btw, tahniahhhh

ita cutevirus said...

vote for D!!! sebab ita suke senyuman tu... very sweet!!

tiefazatie said...

tahniah kak..
kalu sy..pilih f la..
sweet pe..=)

LYaFRINA said...

tahniah..tahniahh

Siti said...

siti pilih f..hehe

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

VOTE for c...chomeylll farihin buat cam tu...

congrats..

MamaDamia a.k.a Haiza said...

tahniah...me suka yang f ngan c... :P

Nana said...

wah tahniah! klw kita suka f tu juga

mama zharfan said...

bestnya...congrats...me tak join pun GA ni sbb tak tau ..:p

CatlinaFly said...

f cantekkkk!:)tahniah fida!!

Hidayah Shafiruz said...

congratz kak! sy cadangkan gambar f. Sgt syuweeettttt....! Nanti ble Farrihin besar boleh la dia letak gambar tu kat dinding rumah, mesti slalu dia igt kat Mama dia..(",)

notti netti said...

aku vote gambar aku...oh! apakah!

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

congrat's sis!

Yati said...

Hmm, saya hadiahkan chart ye, bukan cross stitch. Sebab kat entry tu, Fidah tulis cross stitch. Cuba refer balik kat entry giveaway Yati tu. Harap Fidah tak salah faham.
Gambar c sangat cantik. Gambar f pun boleh juga. Comel gambar anak Fidah.

mast said...

mast nak yg D :)

yatie chomeyl said...

i suka 'e' la..gambar tu cute...*tp semua gmbr pun cute* hehehe

Yati said...

Hi,
belum claim hadiah lagi, kan. kalau tak pernah buat cross stitch, bagitau Yati ye, supaya Yati boleh tukar hadiah lain.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...