Followers

Wednesday, May 12, 2010

Mascara

halooo everybody.... hepi wednesday uoolsss.. hari nie i sesangat buzy , start kul 830 da ade meeting till evening... kejap je rabu ek ..who ever yg join my giveaway tu.. thanks bebanyak ye.. tak sangka dapat ramai sambutan. weeeeeeeeeeeee


nie nk cite , my best friend just came back from Italy and dia buykan i nie!


Guerlian Le' 2 Mascara 















masa i dapat nie , i rase nak SCREEAMMMMMMMM.... hey...its Guerlain ya... its Hollywood  celebrities  favorite choice !! and i get it for FREE !!... and i try to google the price .. and** waaaaaaaaa** .. i screammm again.. its the most expensive mascara i ever have! 






its actually 2 brush mascara , one is for the upper lashes and yg the smaller tu fungsi dia untuk the lower lashes and area bulu mata tepi yg kecik dan hujung2  yg x dapat dicapai oleh mascara yg besar.. tapi i try guna untuk buat eyeliner gak using the smaller eyelashes , and it works!.. hehehe.. so i dapat 2 in1 , mascara n eyeliner ..  




the size , MasyaAllah..... ! panjang giler.. double dari size my bobbi brown mascara ...the packaging is so.. beautiful! so luxurious gloss-shine ... its sleek with a twist .. yg bestnyer maskara nie cepat kering ... biase i kena tunggu lama and besarkan mata sekejap bile apply mascara2 lain, coz kalau terkenyit sket misti terhitam bawah mata.. tapi yg nie easy to dry.. and easy to wash....



nengok.. besaq kan...




and... the best of all.. Mascara nie diorang letak Fragrance.. 1st time rase and dapat bau  mata ku yg wangi..ahahaha  


so inilah hasilanya.... 




upss.. x nampak sgt ek.. ?? 1st try.. apply time nak tido.. cam nie la gayenyer.. huhu






waaahhh.. me happy :)



10 comments:

mama zharfan said...

bestnya!!!! nak jugak ;)

notti netti said...

wah.....terkesima aku. Bagus ah bestfren ko tu....memukau mata tu....pheewit! terkesima lagi...

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

wowie... beshnya.. bagi la kita satu :p

mummy_ayu said...

uih ai...i pun nak gak..bukan i pun best friend kepada bestfriend you tu ker? he he he..

yatie chomeyl said...

perghh best tu bae, lepas ni nk tdo pon mesti ko apply gak maskara neh hehe

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

bestnya..dah lah free lak tu..awak ader 2 kan..tak reti2 nak bagi sini satu...hahahahah

Ein Frenoz said...

best lah
dpt jd eyeliner lagik tuuu.!!
aku x pandai pakai mascara , lama tgedik2 pasang, hahaha... menten pendek bulu mata aku..

[-suziey-] said...

wohoooooooo rejeki..bestnye..hehe jeles..walaupn daku tdk memakai mascara:D

Hidayah Shafiruz said...

walla! 2 thumbs up!

firahadifa said...

mama zharfan, muhehehe

nett, aisehhh memukau mata..

mrs fiza ,
bestkan..


mummy ayu ,

iya .. best friend kepada bestfriend.. nanti i gitau dier.. kekeke

ayu,

bobbi brown tu da nk abis , nak ker.. kekekekek


ein,

erin now ade treatment bulu mata kasi panjang , nak try??

suziey,

alhamdulilalh.... rejeki.......


hidayah ,

thanks dear..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...