Followers

Tuesday, May 11, 2010

Cerita di 1 superkids Family Day


i love to open booth and sell my products .. i love to do that since me in USM , yg bezanya dulu ade raamai kawan nk tolong i , especially my ajrinna .. ahahahaha... so bila Cekna offer me to open a booth at 1superkid Family day , i pon tak menolak ! ....

so , on sunday , kul 12 lagi me da ade kat sana ... tapi yg sedeynyer.. hujan turun leebat giler! dan barang2 pon disusun  atas meja .. so terpaksa cover.. luckly masa event start at 2 , tak hujan dah..


kalau nak cerita panjang , panjang giler.. layan gambar je la yer..




with hana a.k.a mama cookies my jiran yg open booth , mmg sedap cookies mama dia wat.. i da booked satu, sekali bile nak balik, dia da balik lagi awal da... tak sempat nk buy..





with my customers.. thanks for buying GOLDEN HORSE COSMETICS ! . Sale ok la.. Alhamdulillah.. but ramai yg nk buy , tapi tak bawa byk duit .. :(.. 





gamba dgn Nik Nabila , dia pon open booth kat sini jual murtabak frozen food . Soooo Yummy !. but yg tak tahan nyer kami da lama kenal as friend coz she n her hubby keje 1 company ngan my phy.. adei.. keciknyer dunia nie kan... but.. siapa yg nk rase n nk buy murtabak yg sedap dia just contact her ......, ( adei.. i pon x de no dia.. ahaha.. kalau sape nak , email me yah.. nanti i gitau)





sape yg x kenal dgn dia nie kan.. one of the famous blogger..haiza pon datang jugak.. tapi lambat sket... harus bergamba dgn dia sebab 2 kali da jumpa x sempat nk bergamba.. Thanks for buying Golden Horse Cosmetics Dear..







upsss... sape budak yg berdodet nie...farrihin suke sgt datang sini..





Farrihin n abah dia sampai lewat .. sebab naik moto.. tunggu hujan berhenti betul baru sampai.. owh .. my phy nk jual moto nie .. RM 72K *nego , anyone interested can email him firrdaus@gmail. 





berkemas untuk balik , farrihin kena la tolong mama kemas..


p/s  ingat nk bagi pendedahan gak la kat farrihin camana nak berniaga  .. supaya dia tau susahnya nak carik duit... jgn ingat nak buy toys jerk.. ( aik..salahkan anak lak , bukan mama dia ker yg asyik buykan toys???.. muhehehe






18 comments:

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

huhu bagus2.. dari tecik didik anak cana nak wat bisnes.. huhu

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

nice to meet u..:-)

[-suziey-] said...

hahahaha tu la mama dia yg nk belikan toys kan..eehheh..

bgsla u minat bisnes..mmg bisnes minded..xmcm i..xsuka bisnes..sbb xsuka cari customer..hahahhaa:D

mummy_ayu said...

rajin nye u fida...buka booth dgn farihin...adventure tu...tak dpt pegi sana..my hubby kerja..busies tahap gaban...

notti netti said...

ALA,,, i ADA RM7.20 SEN JER...BLEY BELI TAK MOTO TU? EHEHEH
CAMNO? AKU BLEH TAK TAU KO BUKAK BOOTH? ISK ISK ISK

Siti said...

waaa..bagus..moga laris yer bisnes...

CatlinaFly said...

bestnye gi gathering :) wah..semoga bisnes maju sentiasa fida! :)

firahadifa said...

mrs fiza , harus... nanti dia x tau susah lak carik duit..

rose .. nice to meet u too

suziey ,
ha'ah .. i enjoyed very much!!

mummy ayu,
tak pa ayu... jumaat nie kite jumpa yer..

nett ,

nett , tak nak buy untuk cik abang kesayangan ker moto tue .. sure hubby u sayang gile2 kat u.. hahaha


siti ,cat ,

Amin...

chekna said...

suka n salute tengok uolls yg muda2 ni dah pandai bizness.. cam i ni dok makan gaji je... anyway nice to know & meet u..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

i like business too..9/10 rezeki dtg drp bisness kan..

Babe said...

Hi Fida

I love the Lavender Mask!

It was nice meeting you the other day :)

Yati said...

Hi,
nanti tengok result giveaway Yati ye.

Mommy Lyna said...

no wonder mcm kenal je lelaki di dalam gambar profil tu. hehe. kalo tau awal2 i dah tempah ape2 dgn dia je :P

Thanks Fida for the sponsorship. nanti kita wat workshop ek?

Em's Family said...

tak sempat nak bergambar kan.. anyway, mira tak bawak kamera pun.. apepun.. selamat berkenalaan.. and i dah update contest u :)

MamaDamia a.k.a Haiza said...

huhuhu famous ke???....jangan la kata gitu...me ni blogger cap ayam je...takda maknanya nak famous2 tu...hihihi ....ni gigih ni pagi malam dok pakai ur produk...manalah tau kulit bleh cantik gebu cam kulit u....hihihi

Momma Mia said...

Fida, miss nak jumpa dgn u. Hihi last time masa g demc check-up ada nak singgah kedai u kat plaza masalam tuh tapi that time takde orang plak, mkin g toilet kot.. takde rezeki. Maybe next time insyaAllah (b4 masuk koje nih kene buat facial ...)

hana.basri said...

hi babe~! so sorry lah i forget your cookies. masa kemas2 u tak sound. lagila lupe~~ takpe2 nnt we meet anywhere. mana tau u nak buat giveaway ke *wink wink*

rizza said...

Hi.... rupanye ..ini le ibu anak yg comel naik bike ngan ayah dia ye...
cute anak awak masa atas motor tu...

semoga berjaya dalam bisnes anda!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...