Followers

Wednesday, May 26, 2010

desperate house wife

sungguh pon ku bz today , meeting disana sini ,  kepala nie dari tadi berpinar2 dok pikir pasal cite desperate house wife malam tadi . ending malam tadi sungguh suspen .. buat ku tak keruan.... aduh... tension aku dibuatnya .. rase cam nk buy DVD dia terus .. siapa yg layan cite tu semalam  sure sekarang pon tengah macam i nie . nak cite pon mmg panjang sgt nk cite ... tapi malam tadi masa cite tu habis , sume perasaan ade , sedih , padan muka , tension , terkejut , lega dan segala2 perasaan pon ade....




i peminat setia cite Desperate House Wife , owhhhhhhh, bole jadi sewel tunggu episod next week nie !! . tau tak mana nk download cite tu???


ok . itu je nak cakap , sambung keje balik



7 comments:

Peri PiA said...

kite dah lame xfollow :(

TotYati said...

salam,

boleh download kat torrent kak.

skrg sudah season 6 part 23.

ending yang tu.....

heheheheh nanti dah tak suspen lak :B

siti nurkhijah said...

memang suspen..
mesti ada yg meninggal..
mona kot sbb nampak cam kpl terbang tu langgar dia..
tangan lam umah tu? orson atau carl?
agak2 katerine kena ator wad gila?

ct tgk gak..tp selalu miss..hehe
ghost wisperer pun best....

Mak Su said...

maksu bergaduh dgn baby w sebab maksu nak tonton desperate housewife, dia sibuk nak tonton hagemaru... hihihi

qasehadam @ nurul said...

wah igt ku sorg je yg minat hehe.ku layan dr season 1-6 skg ni.leh tgk kat youtube..rsnye ade depa up kt situ.dulu pon nk tggu season 6 ku tgk situ dulu..beh kan cite tu sape la yg mati tu

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ekekekke..bizi2 pun sempat update...

notti netti said...

napa tak donlot guna torrent???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...