Followers

Monday, June 14, 2010

birthday party tisya ke birthday party mamatisya ???

*ahahahah.. amy jgn marah yek tajuk di atas... saje jerk.. sebabnya ko yg paling glemer sekali petang tu.. tak caya nengok gamba kat kamera sesapa pon.. mak budak je byk posing ! *

Actually kitorang pon sampai lambat gak.. kek da dipotong baru kitorang sampai ,

Banner .. nice...


cantik kek nie..


ngan mama tisya , posing kat kek lagik..





hasil tangan mama tisya , kek nya sedap! .. my phy makan 2 bijik!


i yg baru sampai , harus berposing sana sini...


me , ecar , mamatisya , yg sorang lagi sape ek?? blogger ke ? sorry... i tak cam .. huhu...




banyak nyer hadiah tisya dapat... tisya , hadiah dari aunty yg blue wrap tue.. second yg paling atas.. :)


gamba time reramai ..


alicia n me ...

i tak lama kat sana, cadangnya nk tunggu suziey ngan momguess sampai baru nak balik , tapi after an hour i kena balik da  sebabnya little man i nie la.. moody sesangat ... baru lepas baik demam kan... tapi at last jumpa jugak diorang kat escalator, i nak naik, diorang plak nak turun.. huhu... dan dan time tu jugak diorang suh i turun ambik gamba sekali... ahahahha... luckly jumpe... :)


farrihin bad mood .



16 comments:

~~@lyci@~~ said...

yelah.. mama_tisya of courselah vouge.. pastu dpt tgk mak bebudak yg over posing kan hehe...

mama tisya said...

tajuk tkleh blah..ehhehe tp biasa la mak pengantin kena posing gk cz busday girl dh ngantuk..huhuhuhu

kek cawan yg tk seberapa..sedap ek...tq2...

tq ye bg adiah tp awat tk tulis nama...lupa dh yg mn 1 adiahnye:-p

[-suziey-] said...

psttt..pttla me n momguess xdpt rs cuppies tu..ur phy mkn smpai 2..hahahaha..just joking..jgn marahhhhhhh:p

[-suziey-] said...

hiks..mmg best..kt escalator tu dgr sore kita je dok memekik,..ekkeke:p nk buat camne kan..excited jmpa gneng..hahahaha...

sian farrihin..ye la klu org tua pn xbrape sihat mmg moody..ini plak bdk..tmbah ngn ramai2 org tu..

mama tisya said...

eh lupa nk ckp yg sorg lg tu blogger gk time gelombang biru ada gk..nama die syima

firahadifa said...

Mama tisya,

ahahahha..

sedap la dear..

tulis la dear, tapi tak nampak kot , tulisan kecik jerk..


alycia ,

ha'ah.. mak budak yg hoverr


suziey

tu la.. cam aper jer kite.. ahahaha

itu la .. tak dapat nk borak lamer..

korang tak dapat makan cup cake ker??? hahahah.. rugi2... sedap !

mummy_ayu said...

wah..bestnye gie buzzday party...

notti netti said...

wah besh nye...kita kat kg....

momguess said...

betul kata suziey
ptt lah bi xdpt mkn kek cwn tu kan
hahahahah

Ummi Eisya said...

meriah tul besday tisya tu..haah la,mama2 je kuat posing..hihii

Farra Dhelina said...

aaa..jelesss..tak dpt pgii...

pape pun mmg meriah kann..

Nana said...

bez nye korang...kita dh siap2 dah tau pastu....ada perkara yg xdpt dielakkan hhuhuhu sedey!

mama zharfan said...

wah..ruginya i tak dpt attend bday party yg meriah lg happening ni!!! cute jer baca tajuk entry porting ni hehhhe biasalah, mak2 budak lebih excited dari the bday girl tu sendiri (it applies to me too) masa bday party my zharfan me yg excited, sbb me dpt jumpa kwn2 me yg dh lama tak jumpa!! my colleague lagilah, suka sgt guna term 'deprived childhood' ie kita kan tak dpt mcm anak2 kita dpt ari ni..so kita buat event mcm ni utk anak kita(plus kita sendiri indirectly) heheheh

Nia said...

wah,..rugi tak dpt pegi..huhu..mesti happening.

Reflisia said...

hye afidah...

tetiba teras rugi plak tak dapat attend beday party tisya..kalau tak dapat jumpa fidah and yang lain2...=)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

bestnya gathering2 lagi...huhuhu tak dapat join..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...