Followers

Tuesday, June 15, 2010

My Mr. Paint man




kalau nk tau , nie la sebabnya i lambat pi birthday tisya last saturday ... kitorang mengecat bilik kitorang kat umah baru sabtu lepas , actually bole je siap cepat... tapi tak pandai estimate berapa tin cat ,  3 kali pi kedai cat dek kehabisan cat...huhu...








 ditambah2 ngan kehadiran pembantu  tak dijemput nie kan... huhu... memang haru ! .. berebut berus cat ngan abah ngan ayah audin dia , so kami terpaksa buy berus cat baru khas utk dia ... tapi lain pulak jadinya...




tempat yg da cat pon dicatnya semula .... adei...


adei... terpaksa 2 kali cat ...korang kalau datang house warming nanti , if nengok my bilik cat tak even , jangan tanya na... 

'
'
'
'
'





***saya sedia mengambil upah mengecat umah dengan kadar berpatutan , berminat ? sila hubungi mama saya yer... kekkeke 




p/s : pak lang n mak lang , farrihin da tolong cat bilik pak lang n mak lang juga... farrihin nk upah yer.. :)



18 comments:

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

si tecik ni pon boleh mngecat ye.. boleh aunty amik upah tak?hehe

Peri PiA said...

farrihin cat badan sekali,ekeke

chekna said...

rajinnye la cat rumah sendiri... rugi plak kitorg dah upah org mengecat, kalo tau ada expert camni mesti i dah call u trus..

mummy_ayu said...

alahai..farrihin pun join sekali ye..abis bermandikan cat dah..he he he...rajin tu harus dipuji..

Adyshariz said...

wah rajinnya.. mmg cat sendiri murah skit drpad suruh mat indon cat... korang mmg rajin la..

Fieza79 said...

cat mengecat umah sniri mmg best..
si kecik tu sebok je nak membantu ye...huhu abis la segala lantai pon dicat...

firahadifa said...

aunty fiza , nanti la farrihin blanje ...

[-suziey-] said...

hahaa pattla lmbt..hehe..kami lg lambt:p

waaa bestnye..xsbr nk g ur house warming..xsbr nk tgk umah yg cantik n besar tu..

LYaFRINA said...

eee.. rajinya doa cat rmh..

firahadifa said...

peri pia ,

tu la pasal...


cekna,

ala.. tak de rezeki farrihin.. heheheh


mummy ayu,
tu lah.. tau lak tu pi bersihkan kat toilet

ady,
saje je nak cat sendiri.. lagi feel nk masuk umah baru... :).. tapi cat bilik jerk la..

fieza,
tula.. seb baik bleh dicuci kat nyer..

suziey,

ahahaha... rumah biase2 jer... masih byk korong lagi.. belum rupa rumah gie....

mast said...

thanks farihin :) mak lang dah beli hadiah utk farihin, nnt minta pak lang beli lagi.. nnt ajak atuk dgn wan dtg London ambil hadiah k..

ayah,ummi, farish said...

nnt leh tolong cat umah aunty lak yer..rajin betul budak tecit nie

Mama Liza said...

alah tomeinya farrihin!! siap wat art lagi kt bdn. huhuhu

Ein Frenoz said...

hihihi nakal yer...aktiff

Ein Frenoz said...

nakalll !!!

sya mansor said...

mesti bilik besau ni. 3x pegi kedai tuuu :p

Hidayah Shafiruz said...

uii..kaki farrihin penuh cat! jenuh la nk sental dgn turpetine (ye ke pakai mende alah ni? ejaan pin xtau betul x?) (",)

Mak Su said...

kih kih kih, kalau tak dapat cat, mesti dia nangis ek....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...