Followers

Monday, June 21, 2010

me with capital M today

Hola!

hari ni rase  MALAS nk update , rase penat pindah umah tak ilang2 lagik ... so i ingat nk jenguk2 rumah korang jerk... today.. tapi cam tak best la pulak ... so tak pe la.. a short update ya..


1. bout my last entry , pasal tokey lori tu.. thanks ye sebab menyabarkan i.. kalau i tak sabar mmg i nk ganyang mulut celupar n biadab tu...  ahahaha.. rupanya ramai jugak yg senasib ngan i ..  huhu.. mmg korang sgt prihatin bout 2 org pekerja tu , mmg i bagi tips yg sentimpal ngan keje dia .. sampai kitorang kaw tim lagik tak bagi byk kat tokey dia tue (padan muka dia ).. so dapat bagi extra kat pekerja tu :). korang nk no tel dia ker??.. hrmmm.. nanti la i bagi bile uoolss ape plan nk sewa lori, so bleh elak dari terkena macam i .. 

2. ini pon pasal my previous  entry  jugak, pasal nk buy  bas stool , i tak beli kat ikea , sebab gedabak sgt... so i round2 area puchong .. mmg byk tempat yg jual rupanya ... so we decide to buy yg design nie.. modern look . 

kerusi gossip kami ....weeeee~ i  ambik warna hitam 



mmg kena pandai tawar kalau nk beli kerusi nie , ade 1 tempat tu sampai 300++ dia jual utk 1 kerusi , sgt la mahal... i da la nk buy 6 , so carik punya carik .. ade tempat yg bleh bagi murah dari kedai2 lain , tapi tinggal 1 jerk.. so i ambik 1 dulu , yg lebih diorang akan bagi today . Tau tadi , sales man tu call , kate design i pilih nie da abis , dia suh i ambik design lain .. adei... mana i nak ... nie yg geram nie... semalam kate ade stock... :(  

10 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

uiks, mane aci kalau design tu dah tak de, cian fidah..

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

bestnye duk deco2 rumah n beli perabot suma..huhu

Liza said...

Afidah..u konw. After ur entry, I pegi legendkitchen kat hulu selangor. Dorg jual rm160 je. tgh promotion. I rase mmg nak beli camni gak utk bar counter I nanti. Cantik!! Nak yg merah ang ang, ek? (hehe, mcmlah PN Afidah nak tlg belikan)

firahadifa said...

ieda , tu la dear.... risau i . huhu ... fiza , letih sangat.... sebenarnya .. liza, hahaha.. i dapat lagi murah tawww ...

[-suziey-] said...

hmm bagus..kt byr la pd yg buat keje..jgn bg org tamak haloba tu untung:D saje jadi batu api..ekekk:D

dear..i pnh guna stool jenis ni..ouh sgt la xbest kalu pakai baju kurung..licin..asyik nk menggelunsur jek..huhu..tp u kecik maybe ok kot..hehe

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

bar stools ni memang nampak modern....

ni cam mana nak business ni...kejap kata ader stok, kejap kata tak der...uishhh

notti netti said...

aku nak beli gelongsor jer laa....motip? aku jeles...! selagi tak pindah umah...selagi tu aku jeles!

Hidayah Shafiruz said...

xpe la.mungkin takde rezeki atau mungkin nk dapat rezeki lebih baik lagi? we never knew future..(",)

p/s mmg penat pindah rumah tapi boleh turun bebrape kg? brita baik kan tu? (",)

Eyriqazz said...

Comel kerusi gosip tu..minat juga colour hitam tu..


P/s :nak jemput join contest seperti entry ini: http://www.eyriqazz.com/2010/06/sharing-is-caring-ipad-bernilai-rm2500.html tapi,kalau taknak join contest pun takpe..just register as member vshub dan letakkan saya as referral..kalau menang,hadiah akan dikongsi as promised in that entry....

mama_umar_maryam said...

gud fidah, bagi lebih sket kt pekerja2 yg tertindas tu..
psl stool ni, mmg lawa dan sesuai letak kt dapor yg buat ala2 bar tu..tp nnt budak2 suke dok main adjust level tinggi die..xpelah..apepon mmg smart stool nih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...