Followers

Tuesday, June 22, 2010

snap & win




caption : aku ditinggalkan , proton saga juga jadi pilihan ... 


remember one of my friend yg jadi official photographer untuk my brother's wedding hari tu ?? my friend ni terpilih masuk dalam top 25 untuk contest saga snap and win nie.. utk menang , dia perlukan undi ,so amatlah berbesar hati kalau uools bleh undi gamba dia nie, seriously , i rase gamba n caption nie sangat funny . all the best faizal!!!


kalau nak undi , pi sini na... 




http://www.sagasnapandwin.com/staging/index.php?gallery_id=2490


p/s : tension tul ngan internet opis  today , lansung x leh komen blog korang sumer.. amatla slow!

3 comments:

Faizal The Newscaster said...

thanks mate!

harap-harap uoolss vote ek..hehe
make sure register dulu tau, kalau ada rezeki voters pun boleh menang RM2500!

mummy_ayu said...

ok..dah vote dah!!!

Fieza79 said...

hope dia bjaya terpilih...!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...