Followers

Wednesday, August 18, 2010

Buruk Perangai

                   Ape  bende nie ??




haha.. nie la Toiletries set yg i ask my phy  ambik from the hotel he stay last month .. keke.. byk tak?  .. ini pon da lebih separuh  habis i guna .. 
Mmg i selalu CILOK  toiletries set everytime i when to stay at hotel .. tak kisah la hotel mahal ke murah.. I suke ambik coz casing dia chomel2 .. and berbagai2 bentuk... moreover i tot tak salah pon ambik  , kite da pay aper... so why not kite ambik kan... huhu 



'Hasil'  kali nie best sebab saiz dia besar... :p




meh close up sket the brand ..

L'OCCITANE tue ... mmg rugi tak ambik ..kat sini RM75 for 100ml ... Ngeee~ 




so ade sesiapa yg buruk perangai jugak seperti saya ?? :p :p :p

22 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

SAYA!!! SAYA!!!

hahaha...ayu pun buruk gak perangai..suka amik toiletries...then display kat dalam rak yg tergantung kat dinding...konon2 hiasan dan boleh gak buat memori mana hotel yg pernah kita stay...hehe

Fieza79 said...

biasa la tu..fieza pon sll gak calas menda2 kat hotel..tp yg dibenarkan je la takda amik yg bukan2..

mummy_ayu said...

ayu pun kalu stay mana mana hotel..benda tu memang ayu angkut bawa balik..mcm u kata la..kita dah bayar kan...

EiJa ZaQuaN said...

hehehe..eija pun suka cilok toiletries ni sbb mcm2 design ade n cute2..iye btol la mmg kita dh bayar la kiranya tu..wah syoknye dpt yg besar n byk plak tu..

Peri PiA said...

ehehe,me too :P

zue @ annaleeya said...

saya pon slalu gak amik... biar ar... kita bayar kan??? mmg buruk pangai tol... heheheh!!!!

yatie chomeyl said...

aku pun suka gak buat perangai buruk gitu babe hehe

ibu amirul said...

saya pun..... sebab benda tu comel.... lagipun kita bayarkan

Ummi Eisya said...

haha...ada gak yang perangai mcm ni ekh..daku pun suka gak..yang pencil2 semua amik..wat koleksi gak..hihi..tapi hubby selalu mrh..

MrS. F!zA said...

hahahaha ai tk suka amik tp asben suka la simpan..siap dia buh dlm, display kabinet tu.. hahahaha katanya lawa..

Farra Dhelina said...

salah satu hobi yg menarik ni kan sis..

blh dijadikan koleksi

Liza said...

ME TOO!!! Tapi liza punya dr hotel murah2 jer, from local hotel. Liza duk letak dlm toilet, dh penuh. Ingat nk beli display rack yg bentuk rumah tu, nak simpan.

moment said...

perangai buruk ke pid? huhu aku pn melakukan aktiviti yg sma..haha

owh lagi satu aku suka amik tuala mandi! klu yg besar+gebu+putih bersih la.. nyaman~

firahadifa said...

ayu ,

ary harus kena beli .. coz byk sesangat pi holiday.. kekeke

fieza,
keke


ayu,

itu la pasal..

eija.

tu la.. rezeki..

Dewi's Artwork Station said...

same la ... sy pun ske amik... kadang tu siap mntk lg ngn housekeeper tuh... :D

~aSHa~ said...

ehehehe sy pun...byk koleksi sabun2 kecik ni...comey dengan pelbagai bentuk

mama qis said...

angkut jangan tak angkut. i pun buat jugak. then letak dalam travel beg. boleh guna time kecemasan:)

Nana said...

fida..kita pon sama buruk perangai juga kekeke aal g otel mana2 kan tiap2 ati minta yg baru punye hehe suka kumpul botol2 dia

Yan said...

huhu normal la tu cilok toiletries hotel hehehe...

mama_umar_maryam said...

saye angkat tgn jugak!hehehe

Mata Hati said...

boleh buat koleksi. sebelum ni suka gak buat koleksi tapi skrg semua dah takder. dirompak oleh sepupu yg kecik-kecik..

Just Call Me Bitt said...

saya cikgu....agegeggee bila kat umah tak tau nak letak kat mana plak... ke awak ade cadangan???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...