Followers

Monday, August 23, 2010

My Update

salam semua ..

da lama x post cerita .. bukan nya tak nak post .. byk da draft i draft , but sampai di pertengahan .. i blank .. tak tau how nak sambung .. sudahnya x sambung .. and x publish ..  padahal.. too much to tell

nape jadi cam tue??.. sigh~

1. fikiran i bercelaru .. duh !
2. i rindu my phy .. but i donno how to say , how to express this loneliness feeling
3. i rindu phy
4. i rindu phy
5. i rindu
6. i rindu
7. rindu
8. rindu
9. rindu
10. ....

nape susah nak explain this un-describeable feeling  i pn tak tau la.. cuma org yg pernah lalui je akan rase apa yg i rase .. feels like half of my body is not with me ....

- last saturday i ke subang Parade . Nampak TGI Friday tempat favorite hanging out kami , terus kat situ jugak terburai. what a shame ...

- singgah rumah sewa kami kat KJ , aduhh.. macam terbayang2 jer my phy n farrihin sibuk repair moto ..

- singgah KLCC , his old office .. aduh.. tak bole nak lama sana .. kang sume jejaka i ingat phy kang...


dah la .. later terburai lagi i kat opis nie..

bagi i tenangkan fikiran dulu yer nanti sambung cerita  .

14 comments:

Peri PiA said...

hanya org yg lalui jer jer rase ..saba ye..xoxo

mummy_ayu said...

ala siannye u dear..sabar la..jom kuar buka puasa nak? dgn net?
leh kami hiburkan....

notti netti said...

er...agak-agak..kalo ku teringat aku...ko terburai gak tak?..ke tak..tak ker?

Farra Dhelina said...

kesian nya kat u sis..bsabar lah ye..

efa fairuz said...

i faham macamana rasa pjj dgn husband.. sangat stress.. susah hati n all.. semua benda rasa tak kena..

sabar..sabar jela yg boleh i advice.. kalau tak sabar, ape lagi boleh buat kan?

hopefully nanti u jadi la cuti boleh dok dgn husband u nanti.. i doakan, amin~

MrS. F!zA said...

uwaaa...sedihnye.. sabar ye dear..

Sari said...

jgn sedey2 sgt ek, nnti kita pun nangeh sama..
resepi? insyaallah next n3..tu pun klau rmai yg nak..malu beb sbb bkn resepi sndiri..huhu

ayah,ummi, farish said...

alah..sianyer dia..sabar yer.....kalau maya pun dlm situasi camtu...masay pun akk nangis2 jugak

Sidratul Muntaha said...

hmm..
tak prnh rasa lagi
tpi rasa2 klu di tmpt fida..
mahu jugak ari2 terburai..

Queenin Murni said...

somehow, ada hikmahnya.. masa jauh2 gini la baru kite rasa betapa sygnya n dependentnya kita pada dia. :P

keep on surviving! u kira lucky jugak sebab ada ur family. kalau tak, lagi haru.. hhehehe

mama_umar_maryam said...

erk..hmm,cpt2la hari berlalu n semoga korg nnt slmt stay together again ;)

edah said...

be strong dear...remember your other half also feels the same way..doa banyak2 k..InsyaAllah nanti ALlah tunjukkan jalan.

Just Call Me Bitt said...

pity u. i pon terharu...tak pe nangis nanti rasa lega jugak :)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

siannya kat you...alahai...nak tolong pun tak tau cam mana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...