Followers

Wednesday, August 25, 2010

update lagi


i nak  LETGO rak buku my phy nie.. 

all 4 just RM 100

who ever interested can email me 
firahadifa@gmail.com




actually byk nk update . tapi bz .. just share gamba time i pi parenthood expo @ mid valley last sunday . expo ni  semakin memboring kan i rase .. mungkin da selalu pergi.. but ade 1 yg menarik perhatian i is BRAIN CHECKER .. we can know personality semula jadi anak kite melalui cap jari .. kita bleh tau dia nie more pada otak kiri or otak kanan ..  interesting kan.. cara dia , we pay , they take  the fingerprints and they will provide report after 2 weeks ..  my mom n dad bising  i buatkan for farrihin ..  coz  dia say dia 100% x percaya .. mungkin dia ingat macam tilik nasib kot... keke..

but i was understood yg nie diorang buat research ..utk dapatkan bank data ciri2 manusia melaui cap jari ..  so i tak rase dia menyalah hukum Allah.. moreover dia tak bagitau anak awak nie bernasib malang or what so ever..

but tak per la.. will see the report after 2 weeks .. kalau la mmg ade something fishy .. i tak la guna report  tue.. nway.. i just curious with this new technology jer.. nak tau jugak kesahihan nya...

farrihin masa kena ambik fingerprints 


lupa nk gitau . i kesana with my SIL . dua girl tue is my niece ..


ok bye 

10 comments:

notti netti said...

wah!! seksi itu budak perempuan...nampak sepentot.

firahadifa said...

ko nie net.. punyala berkajang2 aku tulis ..

ko nampak yg tue jugak..

weiii.. makhruh bulan pose nie...

Farra Dhelina said...

wah menarik jugak sis..nnti share ye report tu

mama tisya said...

br nk ckp si net tang tutttt die laju je nmpk..hahahaha..mcm kes kt chilis dlu la..hahahaha

fida ..miss u

firahadifa said...

mamatisya ,

tu la si nett .. kalau *tang Tu*.. memang advance!! keke

mummy_ayu said...

ah ah..terseksi la girl girl tu..he he he..teringat kes kat chilis..

Fieza79 said...

menarik jgk..! buleh la share pada kita yg taktau menahu ni..

Mata Hati said...

rak buku tu..sayang sayang. kalau sya duk dekat sure dah amik rak tuh. buku2 kat rumah ni dah tak tahu nak letak kat mana. dah pakai 3 rak masih tak cukup. byk lagi yg tersadai tepi dinding, dlm kotak kat stor

mama_umar_maryam said...

fidah, rak tu kene self collect ke camne? minat lah..zety mmg suke rak,hahaha

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

macam best jer program ni...nanti review lagi yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...