Followers

Friday, August 13, 2010

shah alam - genting sempah - batang kali - cameron highland - shah alam

tu dia.. nie la aktiviti i a day  before ramadhan .start kul 8 pagi kami gerak .. kul 7 malam baru sampai ke opis semula..

i with my office mates yg lain bukan saje2 berjalan yer.. nie sebabkan keje... kitorang buat quality evaluation utk kereta2 ...my dept jarang wat aktiviti cam nie.. tapi sekali buat mmg best.. kali nie our GM pon turun padang sekali ikut aktiviti nie  .. so bile GM turun padang .. of course segala makan minum terjamin .. weeeeeee

test drive 


my officemate . stop sekejap di hentian sebelah Gombak ., sebelum ke genting sempah 


kami stop lagi di batang kali , tukar kereta .. and jalan lagi naik cameron .. 


sampai di Tanah Rata , cameron .. singgah solat n lunch sat .. tak dapat nk beli strawberry .. coz byk kedai da tutup :(


last picture before balik , singgah di lata iskandar .. sume nk qadaq hajat .. *sejuk woo*


ok . itu jer cerita .. i nak post juga entry nie , coz this is my kenangan working with Proton with all my beloved friends . Later biler i da start cuti lama , i will be missing this moment  .. a lot! 

13 comments:

~~@lyci@~~ said...

oh, br tau fidah kerja kat Proton.. bole dpt harga murah lah ni hehe.. long journey, tp mesti bestkan hehe..

MrS. F!zA said...

wah kalo i kompom penat dah pening muntah ape kalo long journey cam tu..huhu

nnti dh cuti msti rindu gila ngan member n opis kan..

mummy_ayu said...

dear...dapat dah ke cuti tu? cayalah....

Ummi Eisya said...

bestnye dpt jejalan mcm ni..sok keje tu..

kakyong said...

oohh, kerja di Proton ya..
masa kakyong kerja dulu pun ada juga deal dgn staff proton..
sebelum company kakyong kerja tu bankrup, kami supply wire harness utk proton..

huhuuu.. tetiba rindu plak dgn kerja lama...

Jamiel said...

Bestnye..
Dpt jenjalan masa kerja..
Free lak tu..

ainnoraini said...

salam fidah....
mcm pernah kulihat jer itu gambar...tapi dimane ye...hehehe

selamat berpuasa...

Peri PiA said...

lata iskandar :)

Anonymous said...

hey


great forum lots of lovely people just what i need


hopefully this is just what im looking for, looks like i have a lot to read.

Izzlin said...

sy dgr perempuan susah nk kje ngn proton..btul ke? (especially kat proton city) kena ada master at least...?

mama_umar_maryam said...

jln2 foc dgn opismate cenggini mmg syokla fidah,kete apekah itu?new version kah?heheheh

Ilhamny.com said...

fira keja proton mana..??kilang proton kat tjg malim tu ka..??sbb de member gak keja sana..:)

firahadifa said...

alycia ,

best2..

mrs Fiza ,

fiza , itu yg buat berat hati nk cuti.. pisah ngan kawan2 yg best


mummy ayu,

babe , belum lagi arrr

ummi elisya ,

tu la pasal..

kak yong ,

macam tau jer kompany ape tue..


jameil,

besttt


kak ain,

kekeke

peri pia ,

kekeke


Izzin ,

tak jugak.. yg penting result n cara kite interview..

mama umar ,

buat benchmaring jer dear..

ilhamy ,
kite keje kat shah alam plant tue.. kawan u kat tg malim kat bahagian mana?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...