Followers

Monday, January 24, 2011

back to my routine

i da selamat sampai ke home dubai pagi sabtu lepas ,my travel was OK  , and tiring sebabnya i gerak ke airport awal gile  kul 5 pagi dah sampai heatrow airport , my flight was 9.30 am , tapi dalam kul 10 baru dia take off .. and  bile sampai kat bahrain for flight transfer , flight i to dubai dah berlepas tinggalkan i n farrihin .. i terpaksa tunggu 6 jam for next flight kul 1.40 pagi to dubai  .. dgn bawa farrihin , korang sure bole rase keletihan i .. dan keboringan yg amat sangat ..


masa nie kat airport heatrow , sampai awal , so sempat tito sat... 


pandangan dari tingkap seat i london - bahrain , malaysia airlines, rase nk turun bawah , and naik the  plane next to me  ni jerk... uwaaaa.. nk balik malaysiaaaa

so masa yg i habiskan di bahrain terminal airport selam 6 jam menggu flight i ke dubai  is entertain my farrihin , tak mo bagi dia nangis ke ape ke.. tau sure dia pon penat kat .. so duit i byk habis sebab nk belikan dia toys n books to keep him busy . da la bahrain dinar beza 10 hinggit .. adei ..  tapi dalam kul 12 am ++ , flight dari malaysia sampai , ramai malaysian ppl berselerakan di airport bahrain , lagi la  buat i rindu sangat kat malaysia tanah airku tercinta . so masa menuggu i makin lebih ceria bile ramai org malaysia kat airport tu. huhu... mind u i meet her....




bonda @ aunty Afida Es , dia ngan family dia nk holiday ,  anak dia tak tau yg aziz or ali m osman  pon ade dia on her way to paris kalau x silap i .. dia terkejut nama i afida gak. huhu


so  im now back in my dubai routine , * a full day dreamer ** ... entah bile dapat holiday best2 ngan my family again . i hope they will visit me soon coz i da rindu sesangat ngan diorang tho i baru jumpa my mom  n dad , but i rase tak puas :(

ok itu je , kat bawah nie gamba i masa open house my Japanese friends last saturday , i sampai kul 5 pagi , then tido , kul 12 pm  phy kejutkan i pi open house this japanese friends,  officemate si phy , i malas nk pi sebenarnya sebab masih jet lag kan.. but sushi punya pasal , i bangun jugak . dah banyak bulan x makan sushi ... rindu sushi king .  seb baik sushi dia buat sedap !  diorang tau i suka sushi , phy gitau , so diorang gitau i mana tempat sushi yg sedap kat area dubai nie. harus ku terjah later :)

muka diorang lawa2 .. putih , halus , mulus , tulus 

tau .. budak ni baru 7 bulan . tapi sungguh montoks .. phy mmg geram budak2 gebu chengginie..


oklah .. itu jer,,, mind u , now da pukul 3 pagi  waktu dubai , i n farrihin x tido lagi.. mesti kes nk adapt waktu tido la nie.. nanti la i sambung story bout UK , byk lagi x story nie .

later peeps !


9 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sure rindu giler ngan mesia kan..
wah jumpe artis..nama pon same eh..ehehe

mama tisya said...

best dgr org cuti2...tk pernh rs transit..sian kt bdk2 la kalo kena tgu lama kn...

[-suziey-] said...

wooooo i baru katam kan sume n3 u..bestnye shopping2 di london..huhu..

mummy_ayu said...

ala sian dia..windu sgt kat malaysia tu sbb nampak org m'sia pun dah mcm tu gaya tu.. we all pun miss u jugak kat sini...
apa pun..best tu makan sushi...cedap....

MRS. K said...

ingat kan ur parent ikut skali balik dubai.. huhuhu

MataHati @ MH said...

alhamdulillah selamat pergi selamat pulang...
cuaca kat dubai panas tak?

kakyong said...

bestnya dpt jumpa bonda Afida...

Sidratul Muntaha said...

kalau aku dah meleleh airmata kot?!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

rehat cukup laaa.. pastu sambung shoping hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...