Followers

Thursday, January 20, 2011

meet Sultan Pahang

today i and my family shopping di harrods , bile masuk , tetiba rase ramai plak org malaysia shopping kat situ .. api buat donno jer la.. until my brother di sapa oleh somebody . he ask , Org Malaysia ke ? ,

my adik , angguk la sambil baru nk pandang muka , sekali nengok sulan pahang da ... ayah i cepat2 cari i minta camera , i masa tu mana nk pandang  org  kiri kanan kan.. mata terbuntang cam nk terkam perfumes kan ..

then baru i perasan tuanku . apa lagi.. ambik gamba la ngan dia .. kalau kat malaysia bukan senang nk ambik gamba ngan dia kn.. so take this opportunity ler..




kami n sutlan pahang






meh i close up , gamba i ngan tuanku x banyak , sebab camera kat i.. so i yg kena jadi cameraman .. cissss



yg tak tahan , tuanku  panggil ayah i pak cik ! , ahahahahhah. my dad kan rambut sume da putihkan .. tuanku lain la.. smart giler dia ... huhu



oklah , nani i sambung cerita . now da kul 1 pagi , nk tido dulu .. korang da pagi kan.. ??


13 comments:

Mama Balqis said...

wah sporting giler Sultan Pahang!!!mesra rakyatsungguh!!!kalu kat Mesia tak de peluang la duk dekat2!!!

Zue AnnaLeeya said...

klu kt mesia susah nak bergamba gitu kan??? ai yg duk phg nih pon tak berkesempatan nak bergambar dgn tuanku... tuanku mmg mesra rakyat...

Syigim said...

wah...panggil pakcik....takde la tuanku ber-kamu-kamu kan... bagus jgk hihi :) mmg mesra rakyat!

Ummi Eisya said...

jealousnya..aku pun tak dpt bergmabr mcm tu ngan sultan aku tu..bestnye shopping..

Farra Dhelina said...

bestnya dpt bergmbr dgn tuanku!!

Mama Zharfan said...

sultan pahang memang jenis frenly-me convo--amik scroll dgn dia tau :) so pic convo me memang ada pic sultan pahang heheh nak kena scan gak pic tu nampaknya--letak kat blog :p

bOnda said...

dasat siOtttt...perghhh...!!
bukan calang2 sultan tegur kita neh!
;)

mama_umar_maryam said...

oh sultan phg, i miss u,hahahah,sbb dulu zt skolah menengah kt sains pekan,mmg name dielah,skolah die,tiap2 mlm jumaat g istana bace yassin same2 dan mkn same2 ..mmg sultan ni peramah & baik dgn kitorg,selambe je mkn same2 dgn kitorg nih! klu borak tu die bahasekan diri die 'ana' die panggil kitorg ' ente-ente'..lawak btol

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

masa baca ne dah malam hehe.wah sultan yg tegur dulu..

efa fairuz said...

sultan pahang memang mesra rakyat kan.. dah lama dengar cite pasal tuanku ni yg mesra alam.. bertuah la uols dpt bergambar dgn dia hehe

Nana said...

tu dia..dapat jumpe sultan pahang
klw kt msia
idok la dapat amek gmbo gini kan

sYaFiQa said...

Salam...Bagus Sultan Pahang ni...sgt mesra...

pearl said...

wah bagusnye sultan pahang tegur. I ritu ternamapk dgn TPM shopping kat harrods, tapi hanya jeling menjeling je le.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...