Followers

Thursday, March 3, 2011

3 idiots

hye all , good morning ! now kat sini baru kul 4.30 pagi , i x tido lagi and baru habis nengok hindi movie named 3 idiots . since jadi full time domestic enginner nie .. tiap2 malam nengok mid nite movie . nway ,  cite nie da lama da rupanya .. mmg da lama x layan cite hindusatan . coz sebelum nie macam boring je kan.. but for this movie ! wahhh.. im impressed.. jalan cerita yg berkualiti . lakonan yg class .weeeeeeee.. suke2..

sapa yg x watch movie nie lagi .. i strongly recommend for this movie .. mmg worth it duduk tepan tv selama 3 jam... pelakon utama dia amir khan n karisma kappor  . the story is about a guy who see things diffrently . just like my phy . bukan la diffrent tu beza sangat ngan org lain..   how to say ek ? . kite kalau tengok movie , tengok cerita kan .. but phy , dia x tengok cerita je.. sume dia tengok , the graphic , system , the angle and sound ! .  and  kalau kite nk beli rumah , kite tengok apperance saja kan , but dia sampai bentuk suis , panjang suis dari dinding atas dan bawah , panjang paip , electric circuit , ketebalan dinding, material yg diguna sume dia check . some will say weird , but i like ... hahahaha


ok . itu jer.. da nk tido ..  will wake 3 hr from now ..


dont forget to watch this 3 idiots movie ... atau ramai yg da tengok i nie yg ketinggalan zaman ?? huhu

12 comments:

Fieza79 said...

wahh layan hindustan...fieza lama tk layan citer hindustan..ntah skrg dh tk minat pulak...

EiJa ZaQuaN said...

dh lama x layan hindustan..hehhe..

mummy_ayu said...

best kan dear? kita dah siap beli cd lagi..best sesangat...

Liza said...

Tak pernah tgk.. Bagus la perangai phy u tu. Particular person.. my hubby pun more particular than me... :) me cemerlang dan cekap aka cemerkap.

fiza said...

Kat ASTRO dah kluar lama dah citer nih. Memang klakar giler ^_^, tak bosan klo tgk banyak kali.

efa fairuz said...

best kan 3 idiots tu? i sampai tgk 3 kali..sbb tak puas tgk hehehe

eh, macamtula engineer..diorang punya otak mmg dah programmed untuk see things differently, memang kena pk semua benda.. kalau kite ni, asal lawa je kan.. haha

maya amir said...

tak tgk lagik 3 idiots tu.. best eh? kene layan gak nih:)

MyRule said...

Salam..

i dah dapat adiah giveaway pagi ni.. cantik..:p

thanks dear..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

da lama tak tgok hindustan.. selepas demam kuch kuch hota hai ..tak nengok dah..tapi dah ada yg advise maybe nak tgok ne hehe

:: Izz :: said...

As-salam sis...kite dapat parcel tu... thanx a lot ye >_<

http://lightnglory.blogspot.com/2011/03/aku-dapat-parcel-dari-london.html

:x

mama_umar_maryam said...

xtgk lagi citer nih!sumer org kate mmg best!kene carik mase nih

Peri PiA said...

tu la,lame xlayan hindustan ekeke
box office citer ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...