Followers

Tuesday, March 8, 2011

rindu anak perantau .

hye girlss..  hows ur days? da lama x jejak blog korang , mine ok jer.. lately busy jadi party  planner for  ina's daughter.  tu yg blog tergendala sat .. semalam party tue.. and it was awsome i tell u ! .. kitorang have fun with good foods, fun games , borak2 bergelak ketawa sakan bagai tak ingat donia! . duduk di negara org nie .. cam nie la.. nk rase dekat ngan hometown , kena la selalu gathering , jumpa malaysian reramai.. so rase dekat je ngan Malaysia tanah airku tercinta


nway , esok esok la i post story bout princess party ye , tunggu my fiends upload kat fb , then i chilok bagi tatapan semua ..

before i off , nak show gamba farrihin yg rindu sesangat ngan nak balik malaysia .


sebak . budak sekecik ini dah tau erti rindu dan berpisah . satu hari dia bangun dia cakap nak naik aeroplane . sambil  memyebut semua nama  keluarga especially  atok , uwan dia ..  bila dibeli toy aeroplane ni , sayang sangat sampai tido pon nk dibawa sekali , yg x tahan bile dia kata ngan bahasa pelat dia , 'ayen naik ekopain jumpa atok uwan ok ?'  alahai nak .. kalau la mama ni ade sayap .. sepantas kilat mama bawa farrihin jumpa atok & uwan..  

9 comments:

Peri PiA said...

alolo,cian ayen

Wiz said...

Rasanya mak dia pun dah rindu jugak kat keluarga Msia ni. Selalu apa yg dirasai oleh anak akn lebih dirasai oleh emak, tul tak? Take care k, all of us are just a blog away.

Nad @ MamaZakwan said...

huhu, sedihnye..
kecik2 dah tau perasaaan gitu, :(

notti netti said...

kalo ko ada sayap...aku org pertama heret ko kat Ripley's believe it or not...atau world book of record...ehehehehehehhe

mummy_ayu said...

cedihnya baca pasal farihin..sian dia...tu yg buat ibu dia lagi sedih tu..sabar ek..
dah tgk some pis kat fb mu..meriah..harusla story mory kat sini..tadi lunch sembang pasal party tu..Net ingat b'day party arihin ngan girl yg pakai snow white tu..aku pun tak tau sbb kat FB tak de mentioned kan..apa pun glad u have fun there except bab2 macam farihin tu la..sedih..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

budak2 kecik pun dah ada perasaankan??

mama_umar_maryam said...

touchingnye ..mmg budak2 wlau diorg ,masih kecik dah kenal rindu..hang on there sis,wahh jd party planner dah hah ;)

ita cutevirus said...

uuuuwwwwwaaaaa.....
nanges bile baca n3 ni...
ciannyer farihin...
sabar ye sayang...

maya amir said...

budak kecik pun tau rindu..sian die..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...