Followers

Wednesday, March 2, 2011

play-school

donno where to start . but nothing much to story , off late , i malas sgt nk berbloging .. entah apa angin yg mengena.. also .. since i da start home saloon ,  masa i da x byk kat depan laptop . lagi pon , xde byk benda nk citre .. hidup i sama jer kat sini.. x de apa yg menarik .. bangun , masak , lepak umah my jiran, buat facial , jalan2 sekitar dubai , gathering (again!) ,  tengok movie ,then tido.. so benda sama jer .. so x kan nk update every day kan...

so i ingat nk kumpul my story dalam masa seminggu for an entry , but pon x de cerita jugak.. ;p

owh.. ade , finally me n my phy dah decide nk hantarkan juga farrihin ke play-school . tho kena kuarkan duit sendiri coz company phy masih x cover budak baya farrihin . but kitrang nekad juga hantar .. but ingat nk hantar 3 hari jer for a week , and setengah hari jer... x nak lama .. nanti i rindu.... ;p . even play school pon.. byk juga aktiviti/syllabus yg ada like indoor class , arts , music , dancing , gym , swimming class and they say , by the time dia tinggalkan this nursery for Kindrgarden  , he can communicate well in english and arabic. so macam preparation for kindergarden gak la nie..


so 2 hari lepas i view play-school yg i plan nk enroll farrihin ... farrihin nampak shy2 lagi jumpa friends kat sana .. we decided to send him end of this month , byk nk kena train farrihin before dia gi school  especially potty training , basic english and bangun awal gi school.. awwwwwww.. anak i nk gi sekolah ?!.. macam tak caya... huhu

ok , some gamba masa kat school farrihin ..




miss jo ann entertain us



farrihin nampak cam nk berkawan .. tapi malu2 lagi ..





ramai friends yg nk berkawan ngan farrihin , tapi farrihin jual mahal.. sudahnya , abah farrihin yg dapat kawan ;p


adei anak mama ... hopefully dia dapat adapt cepat n overcome shy2 syndrom nie.. its been a while since we move here dia jumpa ramai friends baya dia .. last masa kat music class dia back in malaysia..


most of the nursery kids from UK n Local Emirati n GCC country, malaysian cam x nampak plak



eyyyyy...comelnyerrrrrrr dierrrr





ok . itu jer.. kejap gi ade org nk datang wat facial :)

11 comments:

Peri PiA said...

home saloon? bestnya!!

notti netti said...

ALAA BIASALAH BUDAK2...MALU..AKUPUN DULU PEMALU WHAT, NAK JUMPA KO...SEMBUNYI BELAKANG TIANG....!MUAHAHAHAHAHAHAHHA

MrS. F!zA said...

farihin akn dpt ramai kwn la lepas..mcm2 warna rambut ada tu..hihi

MRS. K said...

bagus tu anta pegi skool.. tolong buat facial utk i jugak

yatie chomeyl said...

wah, siap facial kat rumah lagi. bestnya babe.

apa kat ako buat entry untuk tips2 facial sendiri bagi org2 yg tak reti apa2 pasal facial macam aku ni. share lah ilmu ko tu, dapat jugak ko update blog..dan dalam masa yg sama mana lah tahu, promote brg2 dr salon mak ko sekali.

amaam, bernas tak idea aku? ;)

Nad @ MamaZakwan said...

farrihin nak pi school dah..
cepat je rase masa berlalu ye heheeh
best la farrihin dpt ramai kawan :)

Ummi Eisya said...

home saloon..bagusnya..nak try leh..hihi..farihin dah nak g skul ye..pandai arabic tu..bagus..senang nak baca quran..

Sari said...

bestnya dpt facial kat umah..ble relax smpai tertido kan..
anyway ksari ader tag utk join GA

Sari said...

lupa lak nk bg linknya..cni yer http://duniacontestku.blogspot.com/2011/03/inspire-designs-1st-giveaway.html
tq

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

syok part facial tue. buat facial kat umah sendiri ke pg kedai?

Liza said...

Cepat jer masa berlalu kan?

Malu2 ja Farrihin, kontra betul dgn Adam. Adam org tak kenal pun dia p tegur. Hoi!. Tgh ajar dia tegur org bkn hoi tp Hai... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...