Followers

Thursday, April 7, 2011

hyeee

dah dekat 3 minggu blog i x terusik . nampaknya i bukan lagi blogger tegar like i used to be . tak tau this is for a short while or forever .. kengkadang teringin nk buat coming back like tuka blog skin , template or buy new domian bagi semangat sket nk buat entry .. tapi itu pon x tau la bile nk start ..

well... how was ur daysss?? i x berapa sihat sgt lately ..  plusss stress ngan my driving class .. mind u , every day ade class . semalam my assessment test . and i pass . tu yg today bole buat 1 entry nie .. kalau x pass sure i menyepi lagi . hehe..   Korang kalau nk tau... tension nk ambik driving liasence kat sini lebih dari nk ambik result SPM! gilerrr ahhhhh. so next week is my final test . hopefully i pass juga.. so hilang 1 bebanan kat kepala i nie ..

off late , byk sgt benda berlaku serentak .Me ,  Farrihin , My Phy..  which buat i agak .. Arghhhhhhhhh... letih pikir .. macam nk balik malaysia duduk kat ketiak ibu jerk ..hoho . semoga semua ni berlalu dgn cepat ...


ok. itu je . i tak bole lama coz jap lagi ade org nk datang wat facial .

miss u all

bye

12 comments:

Farra Dhelina said...

ohh salon kat rumah tu ye? hehe

Zue AnnaLeeya said...

tulah... dah lama menyepi.... nanti pasnih tegar balik k... he3..

yatie chomeyl said...

hang in there babe

etiey.com© said...

dugaan dok di perantauan. insyallah semua akan ok. facial> buat kat umah erk>?

[-suziey-] said...

ouh sian u..xpe la take ur time..jgn paksa diri krna blog..blog ni sampingan jek..bila org jadikan tujuan hidup tu yg bertambah tensen :) hmm rindu nk tunggu u balik mesia la dear..bole kita berparty:p

sukses bisnes..alhamdulillah..happy for u..good luck for 2nd assessment!

mummy_ayu said...

tahniah..lulus sudah..emm..me pun buat make over blog..tunggu wajah baru... :-)

Liza said...

Tahniah dah passs test. Mest pass punyer lah nanti ur final test.

Farrihin wat hal ek? dah banyak perangai ek? Sabar lah yer. Budak2 nak membsar....

Ein Frenoz said...

rindu nyer dulu slalu dgr citer u luahan u... now bc sini jek.

mama_umar_maryam said...

xper fid, tk ur time kay..kitorg ttp je setia nk bace any update, tk care! all dbest utk home salon !

QUEENPINK said...

salam.

jemput join ga saya.

http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/04/queenpink-lucky-follower.html

onedurrani said...

take ur time..hehehe..kite pun same juga..hehe..anyway..gudluck ye utk final test nnt...;)

Ilhamny.com said...

lama x jengah kesini..sbb fira dah lama x update, bru prasan, title blog pun u dah tukar ek..:)... aktif larr balikkkkk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...